Ryhmätoiminta

Aijjoos-toiminnan kerhot ja jumpat ovat kaikille avoimia ryhmiä. Sisällön suunnittelevat osallistujat itse, jolloin se on ikäihmisten toiveiden ja tarpeiden mukaista toimintaa. Aijjoos-toiminnan työntekijät vierailevat ryhmissä säännöllisesti.

Tällä sivulla esitellään Aijjoos-toiminnan säännöllisesti kokoontuvat ryhmät. Aijjoos-toiminnalla on lisäksi kausittain kokoontuvia ryhmiä, kuten alkukesän yhteislenkkiryhmä Alahärmässä tai kesällä kokoontuva Tavataan torilla torstaisin Lappajärvellä.

Tervetuloa mukaan nauttimaan jumpasta, yhdessäolosta ja hyvästä kahviseurasta!

Aijjoos-toiminta

Ryhmien kokoontumisesta löydät tietoa tapahtumakalenterista. Kysy tarvittaessa lisää, p. 040 723 8161.

Ryhmät tapahtumakalenterissa

ALAHÄRMÄ

Alahärmän Aijjoos-jumppa

Alahärmän Aijjoos-jumppa kokoontuu keskiviikkoisin klo 10–11 Nuorisoseura Onnelassa, osoitteessa Onnelanranta 2. Ryhmässä on kaikille sopivaa jumppaa vertaisohjaajan johdolla.

Alahärmän Aijjoos-kerho

Alahärmän Aijjoos-kerho kokoontuu joka kuukauden viimeinen perjantai klo 12–14 Alahärmän palvelutoimistolla, osoitteessa Härmäntie 18. Ohjelmassa on mm. yhteislaulua, vierailijoita, jumppaa, aivojumppaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Voltin Aijjoos-kerho

Voltin Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa perjantaisin klo 12-14 Lakeuden Sammutinpalvelun toimitiloissa, osoitteessa Knuuttilanraitti 277. Ohjelmassa on mm. keskustelua, musiikkia, vierailijoita, pelejä, aivojumppaa ja jumppaa.

KORTESJÄRVI

Kortesjärven Aijjoos-kerho

Kortesjärven Aijjoos-kerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 12–14 Harjulakodilla, osoitteessa Lepolantie 4. Ohjelmassa on mm. yhteislaulua, jumppaa, aivojumppaa, keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Pirttisen Aijjoos-kerho

Pirttisen Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 13–15 Pirttisen Nuorisoseuralla, osoitteessa Pirttisentie 311. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa, bocciaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

EVIJÄRVI

Evijärven Aijjoos-kerho

Evijärven Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 12–14 Särkikylän kylätalolla, osoitteessa Haapakankaantie 1. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa ja mukavaa yhdessäoloa.

Hiljattain eläköityneiden kahvihetki
Hiljattain (noin 0-8 v. sitten) eläköityneiden kahvihetki kokoontuu noin kerran kuukaudessa klo 9-10.30 Hotelli Ravintola TuuHetissä (Kirkkotie 25). Ohjelmassa on mm. keskustelua ja kahvittelua mukavassa seurassa.

Sopulan Aijjoos-kerho

Sopulan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 12-14 Vasikka-ahon kylätalo Sopulassa, osoitteessa Vasikka-ahontie 70. Ohjelmassa on mm. ajankohtaisia aiheita, keskustelua, mukavaa yhdessäoloa, aivojumppaa ja jumppaa.

Seniorisinkku-klubi

Seniorisinkku-klubi kokoontuu noin kerran kuukaudessa perjantaisin Hotelli-Ravintola TuuHetissä, osoitteessa Kirkkotie 25. Ohjelmassa on mm. keskustelua, mukavaa yhdessäoloa ja vierailijoita.

LAPPAJÄRVI

Itäkylän Aijjoos-kerho

Itäkylän Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 12–14 Itäkylän nuorisoseuralla, osoitteessa Luomalantie 17. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, jumppaa, aivojumppaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Lappajärven Aijjoos-jumppa

Lappajärven Aijjoos-jumppa kokoontuu maanantaisin klo 12.15–13 Maijalassa, osoitteessa Kivikouluntie 3. Ryhmässä on kaikille sopivaa jumppaa vertaisohjaajan johdolla.

Lappajärven Aijjoos-kerho

Lappajärven Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 13.30–15 Maijalassa, osoitteessa Kivikouluntie 3. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaaja

Surhvi-kerho

Surhvi-kerho kokoontuu maanantaisin klo 13.15-15 Maijalassa, osoitteessa Kivikouluntie 3. Kerhossa jumpataan aivonystyröitä erilaisten pelien avulla. Ryhmällä on vertaisohjaajia.

KAUHAVA

Kauhavan Aijjoos-jumppa eläkeläisille

Kauhavan Aijjoos-jumppa kokoontuu maanantaisin klo 10–11 Helmirannassa, osoitteessa Helminkuja 3. Ryhmässä on kaikille sopivaa jumppaa vertaisohjaajien johdolla.

Kauhavan Kirkonkylän Aijjoos-kerho

Kauhavan Kirkonkylän Aijjoos-kerho kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 13–14.30 Aijjoos-toimiston tiloissa, osoitteessa Kauppatie 133 F 51. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Kauhavan Ylikylän Aijjoos-kerho

Kauhavan Ylikylän Aijjoos-kerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 12–14 Huhmarkosken uudella kylätalolla, osoitteessa Huhmarkoskentie 388. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaaja

Lummukan Aijjoos-kerho

Kauhavan Lummukan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 11–12.30 Lummukan kylätalolla, osoitteessa Lummukantie. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa ja mukavaa yhdessäoloa.

Lähde Aijjoos jumppaamaan

Lähde Aijjoos jumppaamaan -ryhmä kokoontuu joka toinen torstai klo 10-11 Kauhavan Työväentalolla, osoitteessa Kauppatie 123. Ryhmässä tehdään monipuolisia ja helppoja voima- ja tasapainoliikkeitä.

Pelkkikankaan Aijjoos-kerho

Kauhavan Pelkkikankaan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13–15 Pelkkikankaan kylätalolla, osoitteessa Pelkkikankaantie 944. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Pelkkikankaan kirjallisuuspiiri

Pelkkikankaan kirjallisuuspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 12-13.30 Pelkkikankaan kylätalolla, osoitteessa Pelkkikankaantie 944. Kerhossa keskustellaan, tutustutaan ja luetaan yhdessä kirjallisuutta eri aihealueilta. Kirjallisuuspiirillä on vertaisohjaajat.

Päiväkahvihetki miehille

Päiväkahvihetki miehille järjestetään joka kuukauden viimeinen torstai klo 13–15 Helmirannassa, osoitteessa Helminkuja 3. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, jumppaa, aivojumppaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Tule AIJJOOS pelaamaan

Tule AIJJOOS pelaamaan ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 13-14.30 Helmirannan takkahuoneessa, osoitteessa Helminkuja 3, Kauhava. Pelikerhossa jumpataan aivonystyröitä erilaisten pelien avulla. Ryhmällä on vertaisohjaaja. 

Helmirannan Aijjoos-kerho

Helmirannan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-14.30 Helmirannan C-talon yläkerran aulassa, osoitteessa Helminkuja 4 C, Kauhava. Ohjelmassa on mm. keskustelua ja mukavaa yhdessäoloa. Kerho on tarkoitettu talon asukkaille ja sillä on vapaaehtoiset ohjaajat.

Hiljattain eläköityneiden kahvihetki

Hiljattain (noin 0-8 v. sitten) eläköityneiden kahvihetki kokoontuu noin kerran kuukaudessa klo 14-15.30 Aijjoos-toimiston tiloissa, osoitteessa Kauppatie 133 F 51. Ohjelmassa on mm. keskustelua ja kahvittelua mukavassa seurassa.

Aijjoos-ystävät

Aijjoos-ystävät kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 13-14.30 Aijjoos-toimiston tiloissa, osoitteessa Kauppatie 133 F 51. Ohjelmassa on mm. keskustelua ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Seniorisinkku-klubi

Seniorisinkku-klubi kokoontuu noin kerran kuukaudessa klo 14-15.30 Kauhavan seurakuntakodilla, osoitteessa Kirkkotie 3 tai Aijjoos-toimiston tiloissa, osoitteessa Kauppatie 133 F 51. Ohjelmassa on mm. keskustelua, mukavaa yhdessäoloa, vierailijoita ja yhteislaulua. Seniorisinkku-klubi järjestetään yhteistyössä Kauhavan alueseurakunnan kanssa.

YLIHÄRMÄ

Ylihärmän Aijjoos-jumppa

Ylihärmän Aijjoos-jumppa kokoontuu keskiviikkoisin klo 9.30–10.30 Ylihärmän yläkoululla, osoitteessa Päämajantie 18. Ryhmässä tehdään monipuolisia ja helppoja voima- ja tasapainoliikkeitä istuen ja seisten.

Ylihärmän Aijjoos-kerho

Ylihärmän Aijjoos-kerho kokoontuu joka kuukauden kolmas tiistai klo 13–15 Ylihärmän palvelukeskuksessa, osoitteessa Leinosentie 15. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaajia.

Lähde Aijjoos salille

Kuntosaliryhmä kokoontuu torstaisin klo 10-11 Kiistolan kuntosalilla Ylihärmässä, osoitteessa Rannanjärventie 89. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Aijjoos-toiminta