Uutisia - Tapahtumat

etusivulleKaikki uutiset
16.4.2013 / Tapahtumat, Hankeuutiset
Sukupolvityötä Aijjoos-hankkeessa

Sukupolvityö käynnistyy Aijjoos-hanke II:ssa jo tämän kevään aikana. 29.4.2013 järjestettiin Lappajärven Aijjoos-kerholaisten vierailu Ullanlinnan päiväkotiin. Vierailun aikana ikäihmiset esittelivät lapsille vanhoja työtapoja. Ikäihmisillä oli mukanaan erilaisia vanhoja esineitä. Kortesjärven Kitkan ulkoilualueella järjestetään 20.5.2013 klo 10–12 kaikenikäisten yhteinen liikuntapäivä. Paikalle ovat tulossa ainakin Kortesjärven Aijjoos-kerholaiset sekä esikoululaiset.

Aijjoos-hanke II:n päätavoitteena on ikäihmisten hyvinvoinnin vahvistuminen. Yhtenä keinona hyvinvoinnin edistämiseen käytetään hankkeessa sukupolvityötä. Eri-ikäisille ei aina tarvitse olla eri ohjelmaa, vaan heille voidaan järjestää myös jotain yhteistä. Ikäihmisillä on paljon annettavaa lapsille, nuorille tai työikäisille. Sama pätee myös toisinpäin. Yhdistämällä eri sukupolvia saavutetaan hyvinvointia laajemmin.

Mikäli kiinnostuit tilaisuuksista ja sukupolvityöstä tai haluat ehdottaa meille eri-ikäisten yhteistä tapahtumaa, ota yhteyttä p. 050 583 7450.