Uutisia - Tapahtumat

etusivulleKaikki uutiset
21.10.2013 / Tapahtumat
Marraskuinen Elämysten päivä 14.11.2013

Marraskuu tuo tulleessaan mielenkiintoisen tapahtuman, sillä torstaina 14.11.2013 klo 12–15 vietetään Evijärven nuorisoseuralla Elämysten päivää. Tapahtumassa on esillä runsas kirjo erilaisia ikäihmisten tietoja, taitoja ja harrastuksia. Kaikki halukkaat voivat tuoda päivässä omat taitonsa esiin. Esiintymislavalla voi lausua runoja, esittää näytelmiä, laulaa tai vaikkapa vetää taukojumppaa. Toisesta salista voi varata itselleen pöydän, jossa voi esitellä esimerkiksi käsitöitään, valokuvaus-, kalastus-, matkailu- tai lukuharrastustaan. Myös isommat esineet on mahdollista tuoda päivään mukaan. Näytteilleasettajien ja esiintyjien tulee ilmoittautua tapahtumaan ennakkoon 31.10.2013 mennessä puh. 050 583 7450 tai 0400 717 288.

Ilmoittautuminen Elämysten päivään käy tällä hetkellä vilkkaana. Jo nyt mukaan on ilmoitettu erilaisia käsitöitä kuten pellavatöitä, kudonnaisia, vetoketjuruusukkeita, puukäsitöitä sekä erilaisia savitöitä. Näytteille tuodaan myös posliinitöitä, kuvataidetta ja luonnon muovailemia figuureja sekä omakustannekirjoja, lauluja sisältävä cd, runoja, tietokone- ja videokuvausharrastusta sekä Hyvän mielen pöytä. Vähän suurempana esineenä paikalle saadaan sähkömopo. Esiintymislavalla kuullaan mm. runoja, pakinaa ja tarinoita.

Mikäli ei itse halua tuoda omia harrastuksiaan näytteille, voi päivään tulla tutustumaan muiden harrastuksiin ja tapaamaan tuttuja. Tapahtuman järjestäjät Aijjoos-hanke II sekä Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry:n Kulttuurista muistoja -hanke toivottavat kaikki tervetulleiksi Elämysten päivään Evijärven nuorisoseuralle (Pukkilantie 11). Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kuljetusta voi tarvittaessa kysyä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueelta puh. 040 723 8161.