Uutisia

etusivulleKaikki uutiset
9.5.2016 / Hankeuutiset
”Ennen kaikkea Aijjoos-toiminta on virkistävää!”

Heti Aijjoos-jumpan jälkeen nappaan Anja Länsimäkeä (81) hihasta ja kysyn häntä haastateltavakseni. Kahvikupposen äärellä hän kertoo osallistumisestaan Aijjoos-toimintaan. Anja käy säännöllisesti Aijjoos-toiminnan järjestämissä tapahtumissa. Hän on ollut mukana Aijjoos-kerhoissa, tapahtumissa ja muussa toiminnassa jo toista vuotta. Etenkin viime vuoden hän toteaa olleen hyvinkin aktiivista aikaa. Hän tuo esille, että toisten ihmisten näkeminen, keskustelut sekä kuulumisten vaihtaminen ovat tärkeimpiä asioita hänelle.

"Aijjoos-toiminta on mukavaa ja mielenkiintoista", Anja Länsimäki toteaa. Hän korostaa, että ennen kaikkea Aijjoos-toiminta on virkistävää. Hänen mielestään järjestettävät tapahtumat ja toiminnat ovat olleet mielenkiintoisia ja kokoontumiset yhdessä mukavia!

Anja suosittelee lämpimästi Aijjoos-toimintaa myös muille ikäihmisille. Hän tuo esille, että moni ikäihminen jumiutuu herkästi vain olemaan kotona. Hänen mielestään niin kauan kuin on kunnossa, pitäisi lähteä pois kotoa tapaamaan muita ihmisiä.

Kirsi-Marja Kontiainen, sosionomiopiskelija, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu