Etsi AIJJOOS ystävä!

Millaista tukea sinä tai läheisesi tarvitsette?

Aijjoos-toiminnasta voit saada esim. kulttuurikaverin tai löytää mukavan ikäihmisten ryhmän.

Aijjoos-toiminnassa on mukana paljon vapaaehtoistoimijoita.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy lisää

Tule AIJJOOS-kaveriksi!

Aijjoos-toiminnasta löydät itsellesi monenlaista antoisaa tekemistä.

Haluatko ryhtyä kulttuurikaveriksi, ryhmänohjaajaksi tai ulkoiluystäväksi? Aijjoos-toiminta järjestää vapaaehtoisille koulutusta, virkistystä ja tukea tarpeen mukaan.

Aijjoos-toiminnassa on paljon vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kulttuurikaveri

Kulttuurikaverit ovat vapaaehtoisia, jotka tarjoavat seuraa esim. museossa, kirjastossa, taidenäyttelyssä tai konsertissa käyntiin, kun yksin lähteminen tuntuu hankalalta.

Ryhmänohjaajana toimiminen

Haluaisitko toimia ryhmänohjaajana ikäihmisten ryhmässä? Aijjoos-toiminnassa on esim. liikunta-, keskustelu- ja peliryhmiä. Uusia ohjaajia ryhmiin tarvitaan jatkuvasti. Lisätietoa ryhmistä.

Ulkoiluystävänä toimiminen

Voit toimia ulkoiluystävänä joko kotona tai hoitokodissa asuvalle ikäihmiselle. Lyhytkin lenkki yhdessä piristää molempia.

Digiopastusta ikäihmisen kotiin

Haluatko opettaa ikäihmistä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen käytössä? Tavalliset taidot riittävät. Tärkeintä on, että rohkaiset ikäihmistä alkuun laitteen käytössä.

Tee Aijjoos hyvää -kampanjat

Haluatko osallistua vapaaehtoistoimintaan kertaluonteisesti? Voit osallistua Tee Aijjoos hyvää -kampanjoihin, joissa esimerkiksi järjestetään tapahtumia, talkoita tai tempauksia ikäihmisten ilahduttamiseksi.