Henkilötietojen käsittely

Aijjoos-toiminta
Kauhavan Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry
Kauppatie 133 F 51, 62200 Kauhava
Marja-Liisa Nevala, Jenni Alanen ja Minna Koponen
puh. 040 583 7540
aijjoos@aijjoos.fi

Aijjoos-toiminta kerää tapahtumissaan osallistujalistoja, joihin kerätään nimi ja ikäluokka. Vuoden aikana osallistuneista eri henkilöistä sekä ikäryhmien lukumäärästä raportoidaan toiminnan rahoittajalle eli Veikkaukselle. Rahoittajalle annetaan ainoastaan lukumäärät. Aijjoos-toiminta säilyttää paperisia osallistujalistoja kaksi vuotta.

Aijjoos-toiminnalla on yhteystietolista, johon on tallennettuna nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita. Suostumus tietojen tallentamiseen on saatu henkilöiltä itseltään. Tietoja käytetään vain silloin, kun Aijjoos-toiminnasta tiedotetaan ko. henkilöille. Yhteystietolista päivitetään vuoden välein. Jos vuoden aikana ei ole osallistunut Aijjoos-toiminnan tilaisuuksiin, yhteystiedot poistetaan.

Aijjoos-toiminta koordinoi kulttuurikaveritoimintaa. Aijjoos-toiminnalla on tallennettuna kulttuurikavereista ja -kaveerattavista nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ikä ja harrastukset. Suostumus tietojen tallentamiseen on saatu henkilöiltä itseltään. Tietoja käytetään silloin, kun kaveerattavalle etsitään kulttuurikaveria. Kun kulttuurikaverin tai -kaveerattavan osallistuminen toimintaan päättyy, tiedot hänestä poistetaan.

Kaikkia edellä mainittuja tietoja säilytetään lukitussa tilassa. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Laitteet, joilla henkilötietoja käsitellään, on suojattu asianmukaisesti virustorjuntaohjelmalla, palomuurilla ja salasanoilla.