Kerhot ja jumpat

Aijjoos-toiminnan kerhot ja jumpat ovat kaikille avoimia ryhmiä. Sisällön suunnittelevat osallistujat itse, jolloin se on ikäihmisten toiveiden ja tarpeiden mukaista toimintaa. Aijjoos-toiminnan työntekijät vierailevat ryhmissä säännöllisesti.

Tällä sivulla esitellään Aijjoos-toiminnan säännöllisesti kokoontuvat ryhmät. Aijjoos-toiminnalla on lisäksi kausittain kokoontuvia ryhmiä, kuten alkukesän yhteislenkkiryhmä Alahärmässä taikesällä kokoontuva Tavataan torilla torstaisin Lappajärvellä.

Tervetuloa mukaan nauttimaan jumpasta, yhdessäolosta ja hyvästä kahviseurasta!

Ryhmien kokoontuminen

Ryhmien kokoontumisesta löydät tietoa tapahtumakalenterista ja sivun alaosasta.
Kysy tarvittaessa lisää, p. 040 723 8161.

RYHMÄT TAPAHTUMAKALENTERISSA

Ryhmät kartalla

KAUHAVA

Kauhavan Aijjoos-jumppa eläkeläisille

Kauhavan Aijjoos-jumppa kokoontuu maanantaisin klo 10–11 Helmirannassa, osoitteessa Helminkuja 3. Ryhmässä on kaikille sopivaa jumppaa vertaisohjaajien johdolla.

Kauhavan Kirkonkylän Aijjoos-kerho

Kauhavan Kirkonkylän Aijjoos-kerho kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 13–14.30 Aijjoos-toimiston tiloissa, osoitteessa Kauppatie 133 F 51. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Kauhavan Ylikylän Aijjoos-kerho

Kauhavan Ylikylän Aijjoos-kerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 12–14 Huhmarkosken uudella kylätalolla, osoitteessa Huhmarkoskentie 388. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Lummukan Aijjoos-kerho

Kauhavan Lummukan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 11–12.30 Lummukan kylätalolla, osoitteessa Lummukantie 52. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa ja mukavaa yhdessäoloa.

Lähde Aijjoos jumppaamaan

Lähde Aijjoos jumppaamaan -ryhmä kokoontuu joka toinen torstai klo 10-11 Kauhavan Työväentalolla, osoitteessa Kauppatie 123. Ryhmässä tehdään monipuolisia ja helppoja voima- ja tasapainoliikkeitä.

Pelkkikankaan Aijjoos-kerho

Kauhavan Pelkkikankaan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13–15 Pelkkikankaan kylätalolla, osoitteessa Pelkkikankaantie 944. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa

Päiväkahvihetki miehille

Päiväkahvihetki miehille järjestetään joka kuukauden viimeinen torstai klo 13–15 Helmirannassa, osoitteessa Helminkuja 3. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, jumppaa, aivojumppaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Tule AIJJOOS pelaamaan

Tule AIJJOOS pelaamaan ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 13-14.30 Helmirannan takkahuoneessa, osoitteessa Helminkuja 3, Kauhava. Pelikerhossa jumpataan aivonystyröitä erilaisten pelien avulla. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Helmirannan Aijjoos-kerho

Helmirannan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13-14.30 Helmirannan C-talon yläkerran aulassa, osoitteessa Helminkuja 4 C, Kauhava. Ohjelmassa on mm. keskustelua ja mukavaa yhdessäoloa. Kerho on tarkoitettu talon asukkaille ja sillä on vapaaehtoiset ohjaajat.

Hiljattain eläköityneiden kahvihetki

Hiljattain (noin 0-8 v. sitten) eläköityneiden kahvihetki kokoontuu noin kerran kuukaudessa klo 14-15.30 osallistujien yhdessä päättämässä kohteessa. Ohjelmassa on mm. keskustelua ja kahvittelua mukavassa seurassa.

Aijjoos-ystävät

Aijjoos-ystävät kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 13-14.30 Aijjoos-toimiston tiloissa, osoitteessa Kauppatie 133 F 51. Ohjelmassa on mm. keskustelua ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Seniorisinkku-klubi

Seniorisinkku-klubi kokoontuu noin kerran kuukaudessa klo 14-15.30 Kauhavan seurakuntakodilla, osoitteessa Kirkkotie 3 tai Aijjoos-toimiston tiloissa, osoitteessa Kauppatie 133 F 51. Ohjelmassa on mm. keskustelua, mukavaa yhdessäoloa, vierailijoita ja yhteislaulua. Seniorisinkku-klubi järjestetään yhteistyössä Kauhavan alueseurakunnan kanssa.

ALAHÄRMÄ

Alahärmän Aijjoos-jumppa

Alahärmän Aijjoos-jumppa kokoontuu keskiviikkoisin klo 10–11 Nuorisoseura Onnelassa, osoitteessa Onnelanranta 2. Ryhmässä on kaikille sopivaa jumppaa vertaisohjaajan johdolla.

Alahärmän Aijjoos-kerho

Alahärmän Aijjoos-kerho kokoontuu joka kuukauden viimeinen perjantai klo 12–14 Alahärmän palvelutoimistolla, osoitteessa Härmäntie 18. Ohjelmassa on mm. yhteislaulua, vierailijoita, jumppaa, aivojumppaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Voltin Aijjoos-kerho

Voltin Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa perjantaisin klo 12-14 Raitin navetalla, osoitteessa Knuuttilanraitti 277. Ohjelmassa on mm. keskustelua, musiikkia, vierailijoita, pelejä, aivojumppaa ja jumppaa.

EVIJÄRVI

Evijärven Aijjoos-kerho

Evijärven Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 12–14 Särkikylän kylätalolla, osoitteessa Haapakankaantie 1. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa ja mukavaa yhdessäoloa.

Hiljattain eläköityneiden kahvihetki

Hiljattain (noin 0-8 v. sitten) eläköityneiden kahvihetki kokoontuu noin kerran kuukaudessa klo 9-10.30 Hotelli Ravintola TuuHetissä (Kirkkotie 25). Ohjelmassa on mm. keskustelua ja kahvittelua mukavassa seurassa.

Sopulan Aijjoos-kerho

Sopulan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 12-14 Vasikka-ahon kylätalo Sopulassa, osoitteessa Vasikka-ahontie 70. Ohjelmassa on mm. ajankohtaisia aiheita, keskustelua, mukavaa yhdessäoloa, aivojumppaa ja jumppaa.

Seniorisinkku-klubi

Seniorisinkku-klubi kokoontuu noin kerran kuukaudessa perjantaisin Pihlajarinteellä, osoitteessa Kirkkotie 32. Ohjelmassa on mm. keskustelua, mukavaa yhdessäoloa ja vierailijoita.

KORTESJÄRVI

Kortesjärven Aijjoos-kerho

Kortesjärven Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 12–14 Kortesjärven Nuorisoseuralla, osoitteessa Kukkolantie 29. Ohjelmassa on mm. yhteislaulua, jumppaa, aivojumppaa, keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Pirttisen Aijjoos-kerho

Pirttisen Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13–15 Pirttisen Nuorisoseuralla, osoitteessa Pirttisentie 311. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa, bocciaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Kortesjärven Aijjoos-jumppa

Kortesjärven Aijjoos-jumppa kokoontuu joka toinen tiistai klo 10-11 Kortesjärven Nuorisoseuralla, osoitteessa Kukkolantie 29. Ryhmässä tehdään monipuolisia ja helppoja voima- ja tasapainoliikkeitä.

YLIHÄRMÄ

Ylihärmän Aijjoos-jumppa

Ylihärmän Aijjoos-jumppa kokoontuu keskiviikkoisin klo 9.30–10.30 entisen Härmän sairaalan ruokasalissa, osoitteessa Mäntyhovintie 2. Ryhmässä tehdään monipuolisia ja helppoja voima- ja tasapainoliikkeitä istuen ja seisten.

Ylihärmän Aijjoos-kerho

Ylihärmän Aijjoos-kerho kokoontuu joka kuukauden kolmas tiistai klo 13–15 Ylihärmän palvelukeskuksessa, osoitteessa Leinosentie 15. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaajia.

Lähde Aijjoos salille

Kuntosaliryhmä kokoontuu torstaisin klo 10-11 Kiistolan kuntosalilla Ylihärmässä, osoitteessa Rannanjärventie 89. Ryhmällä on vertaisohjaaja.