Kerhot ja jumpat

Aijjoos-toiminnan kerhot ja jumpat ovat kaikille avoimia ryhmiä. Sisällön suunnittelevat osallistujat itse, jolloin se on ikäihmisten toiveiden ja tarpeiden mukaista toimintaa. Aijjoos-toiminnan työntekijät vierailevat ryhmissä säännöllisesti.

Tällä sivulla esitellään Aijjoos-toiminnan säännöllisesti kokoontuvat ryhmät. Aijjoos-toiminnalla on lisäksi kausittain kokoontuvia ryhmiä, kuten alkukesän jumpparyhmät Alahärmässä tai kesällä kokoontuva Tavataan torilla torstaisin Lappajärvellä.

Tervetuloa mukaan nauttimaan jumpasta, yhdessäolosta ja hyvästä kahviseurasta!

Ryhmien kokoontuminen

Ryhmien kokoontumisesta löydät tietoa tapahtumakalenterista ja sivun alaosasta.
Kysy tarvittaessa lisää, p. 040 723 8161.

RYHMÄT TAPAHTUMAKALENTERISSA

Ryhmät kartalla

ALAHÄRMÄ

Aijjoos-jumppa eläkeläisille Alahärmässä

Alahärmän Aijjoos-jumppa kokoontuu kahdessa ryhmässä keskiviikkoisin klo 9.30-10.15 ja 11-11.45 Nuorisoseura Onnelassa, osoitteessa Onnelanranta 2. Ryhmässä tehdään monipuolisia ja helppoja voima- ja tasapainoliikkeitä istuen ja seisten. Ilmoittaudu ryhmään p. 050 583 7450.

Alahärmän Aijjoos-kerho

Alahärmän Aijjoos-kerho kokoontuu kahdessa ryhmässä joka kuukauden viimeinen perjantai klo 10-11.30 ja 12.30–14 Häjyylyperinteen keskuksessa, osoitteessa Onnelanranta 4. Ohjelmassa on mm. yhteislaulua, vierailijoita, jumppaa, aivojumppaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ilmoittaudu ryhmään p. 040 723 8161.

Voltin Aijjoos-kerho

Voltin Aijjoos-kerho kokoontuu kahdessa ryhmässä kerran kuukaudessa perjantaisin klo 10-11.30 ja 12.30-14 Raitin navetalla, osoitteessa Knuuttilanraitti 277. Ohjelmassa on mm. keskustelua, musiikkia, vierailijoita, pelejä, aivojumppaa ja jumppaa. Ilmoittaudu ryhmään p. 040 723 8161.

Aikuisten miesten kerho

Aikuisten miesten kerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa perjantaisin klo 13-14.30 Häjyylyperinteen keskuksessa, osoitteessa Onnelanranta 4. Ohjelmassa on mm. keskustelua, ajankohtaisia aiheita, yhteislaulua, aivojumppaa ja jumppaa.

KAUHAVA

Aijjoos-jumppa eläkeläisille Helmirannassa

Helmirannan Aijjoos-jumppa kokoontuu maanantaisin klo 10–11 Helmirannassa, osoitteessa Helminkuja 3. Ryhmässä on kaikille sopivaa jumppaa istuen ja seisten.

Kauhavan Kirkonkylän Aijjoos-kerho

Kauhavan Kirkonkylän Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin kahdessa eri ryhmässä klo 10-11.30 ja 13–14.30 Aijjoos-toimiston tiloissa, osoitteessa Kauppatie 133 F 51. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ilmoittaudu ryhmään p. 040 723 8161.

Kauhavan Ylikylän Aijjoos-kerho

Kauhavan Ylikylän Aijjoos-kerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 12–14 Huhmarkosken uudella kylätalolla, osoitteessa Huhmarkoskentie 388. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Lummukan Aijjoos-kerho

Kauhavan Lummukan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 11–12.30 Lummukan kylätalolla, osoitteessa Lummukantie 52. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa ja mukavaa yhdessäoloa.

Lähde Aijjoos jumppaamaan

Lähde Aijjoos jumppaamaan -ryhmä kokoontuu noin joka toinen torstai klo 10-11 Kauhavan Työväentalolla, osoitteessa Kauppatie 123. Ryhmässä tehdään monipuolisia ja helppoja voima- ja tasapainoliikkeitä.

Pelkkikankaan Aijjoos-kerho

Kauhavan Pelkkikankaan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13–15 Pelkkikankaan kylätalolla, osoitteessa Pelkkikankaantie 944. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa, keskustelua kirjoista ja mukavaa yhdessäoloa.

Ukkokahvikerho

Ukkokahvikerho järjestetään joka kuukauden viimeinen torstai klo 13–15 Aijjoos-toimiston tiloissa, osoitteessa Kauppatie 133 F 51. Ohjelmassa on mm. keskustelua, ajankohtaisia aiheita, vierailijoita, jumppaa, aivojumppaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Tule AIJJOOS pelaamaan

Tule AIJJOOS pelaamaan -ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 13-14.30 Helmirannan takkahuoneessa, osoitteessa Helminkuja 3, Kauhava. Pelikerhossa jumpataan aivonystyröitä erilaisten pelien avulla. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Helmirannan Aijjoos-kerho

Helmirannan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13-14.30 Helmirannan C-talon yläkerran aulassa, osoitteessa Helminkuja 4 C, Kauhava. Ohjelmassa on mm. keskustelua ja mukavaa yhdessäoloa. Kerho on tarkoitettu talon asukkaille ja sillä on vapaaehtoiset ohjaajat. (Ryhmä on tauolla toistaiseksi.)

Hiljattain eläköityneiden kahvihetki

Hiljattain (noin 0-8 v. sitten) eläköityneiden kahvihetki kokoontuu muutaman kerran kevät- ja syyskaudella klo 9-10.30 osallistujien yhdessä päättämässä kohteessa. Ohjelmassa on mm. keskustelua ja kahvittelua mukavassa seurassa.

Aijjoos-ystävät

Aijjoos-ystävät kokoontuu muutaman kerran kevät- ja syyskaudella maanantaisin klo 13-14.30 Aijjoos-toimiston tiloissa, osoitteessa Kauppatie 133 F 51. Ohjelmassa on mm. keskustelua ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Seniorisinkku-klubi

Seniorisinkku-klubi kokoontuu muutaman kerran kevät- ja syyskaudella klo 14-15.30 Kauhavan seurakuntakodilla, osoitteessa Kirkkotie 3 tai Aijjoos-toimiston tiloissa, osoitteessa Kauppatie 133 F 51. Ohjelmassa on mm. keskustelua, mukavaa yhdessäoloa, vierailijoita ja yhteislaulua. Seniorisinkku-klubi järjestetään yhteistyössä Kauhavan alueseurakunnan kanssa.

EVIJÄRVI

Evijärven Aijjoos-kerho

Evijärven Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 12–14 Särkikylän kylätalolla, osoitteessa Haapakankaantie 1. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa ja mukavaa yhdessäoloa.

Hiljattain eläköityneiden kahvihetki

Hiljattain (noin 0-8 v. sitten) eläköityneiden kahvihetki kokoontuu noin kerran kuukaudessa klo 9-10.30 osallistujien yhdessä päättämässä kohteessa. Ohjelmassa on mm. keskustelua ja kahvittelua mukavassa seurassa.

Sopulan Aijjoos-kerho

Sopulan Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 12-14 Vasikka-ahon kylätalo Sopulassa, osoitteessa Vasikka-ahontie 70. Ohjelmassa on mm. ajankohtaisia aiheita, keskustelua, mukavaa yhdessäoloa, aivojumppaa ja jumppaa.

Seniorisinkku-klubi

Seniorisinkku-klubi kokoontuu muutaman kerran kevät- ja syyskaudella perjantaisin Pihlajarinteellä, osoitteessa Kirkkotie 32. Ohjelmassa on mm. keskustelua, mukavaa yhdessäoloa ja vierailijoita.

KORTESJÄRVI

Kortesjärven Aijjoos-kerho

Kortesjärven Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin kahdessa eri ryhmässä klo 12–13.30 ja 14-15.30 Kortesjärven Nuorisoseuralla, osoitteessa Kukkolantie 29. Ohjelmassa on mm. yhteislaulua, jumppaa, aivojumppaa, keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ilmoittaudu ryhmään p. 040 723 8161.

Pirttisen Aijjoos-kerho

Pirttisen Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13–15 Pirttisen Nuorisoseuralla, osoitteessa Pirttisentie 311. Ohjelmassa on mm. keskustelua, jumppaa, aivojumppaa, bocciaa, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Kortesjärven Aijjoos-jumppa eläkeläisille

Kortesjärven Aijjoos-jumppa kokoontuu joka toinen tiistai kahdessa ryhmässä klo 9.30-10.15 ja 11-11.45 Kortesjärven Nuorisoseuralla, osoitteessa Kukkolantie 29. Ryhmässä tehdään monipuolisia ja helppoja voima- ja tasapainoliikkeitä. Ilmoittaudu ryhmään p. 050 583 7450.

LAPPAJÄRVI

Lappajärven Aijjoos-kerho

Lappajärven Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 13-14.30 Lappajärven Valtuustosalissa, osoitteessa Kärnäntie 11. Ohjelmassa on mm. mukavaa yhdessäoloa, keskustelua, ajankohtaisia aiheita, vierailijoita ja aivojumppaa.

Aijjoos-jumppa eläkeläisille Lappajärvellä

Lappajärven Aijjoos-jumppa kokoontuu maanantaisin klo 12-12.45 Lappajärven nuorisotiloilla, osoitteessa Maneesintie 1 A 4. Jumpassa tehdään helppoja, mutta tehokkaita liikkeitä istuen ja seisten. Ryhmällä on myös vertaisohjaaja.

Surhvi-kerho

Surhvi-kerho kokoontuu maanantaisin klo 13-15 Lappajärven nuorisotiloilla, osoitteessa Maneesintie 1 A 4. Kerhossa jumpataan aivonystyröitä erilaisten pelien avulla. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Itäkylän Aijjoos-kerho

Itäkylän Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 12-14 Itäkylän nuorisoseuralla, osoitteessa Luomalantie 17. Ohjelmassa on mm. mukavaa yhdessäoloa, keskustelua, ajankohtaisia asioita, jumppaa ja aivojumppaa.

YLIHÄRMÄ

Aijjoos-jumppa eläkeläisille Ylihärmässä

Ylihärmän Aijjoos-jumppa kokoontuu keskiviikkoisin kahdessa ryhmässä klo 12.30–13.15 ja 13.45-14.30 Anssin Jussin Areenalla, osoitteessa Vaasantie 22. Ryhmässä tehdään monipuolisia ja helppoja voima- ja tasapainoliikkeitä istuen ja seisten. Ilmoittaudu ryhmään p. 050 583 7450.

Ylihärmän Aijjoos-kerho

Ylihärmän Aijjoos-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13–15 Kotimäen kerhohuoneella, osoitteessa Vanha Vaasantie 10. Ohjelmassa on mm. keskustelua, vierailijoita, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ryhmällä on vertaisohjaaja.

Lähde Aijjoos salille!

Kuntosaliryhmä kokoontuu torstaisin klo 10-11 Kiistolan kuntosalilla Ylihärmässä, osoitteessa Rannanjärventie 89. Ryhmällä on vertaisohjaaja.