Aijjoos-toiminnan ryhmät käynnistyvät elo- ja syyskuun aikana Evijärvellä, koko Kauhavan alueella ja Lappajärvellä. Tapahtumakalenteriin on nyt päivitetty kaikkien ryhmien aikataulut. Aijjoos-ryhmissä käytetään maskeja ja noudatetaan turvavälejä. Käsidesiä on aina saatavilla. Maskeja saa tarvittaessa ryhmien vetäjiltä. Osa kerhoista ja jumpparyhmistä joudutaan jakamaan kahteen eri ryhmään, jotta tilaan mahdutaan turvallisesti. Sen vuoksi niihin on myös ilmoittautumiset Aijjoos-toiminnalle. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät tapahtumakalenterista kyseisen ryhmän kohdalta.

Syyskaudella on luvassa myös muuta toimintaa. Tapahtumat ovatkin jo käynnistyneet Aijjoos-leffoilla niin Alahärmässä kuin Kauhavallakin. Lokakuussa molemmissa teattereissa katsotaan Peruna -elokuva. Eläkeläiset pääsevät Aijjoos-leffaan aina edulliseen 5 euron hintaan.

Järvilakeuden kansalaisopiston ja Koneella koolle -hankkeen kanssa järjestetään Netin turvallinen käyttö -luento 30.9. Tätä luentoa voi seurata suorana Lappajärvellä virastotalolla ja Kauhavan kirjastossa sekä etäyhteydellä Evijärven Sopulassa ja Kortesjärven Nuoriososeuralla tai Alahärmän ja Ylihärmän kirjastoissa. Luentoa on mahdollista seurata Teamsin kautta myös kotona omalta koneelta.

Tarkemmat tiedot ryhmistä ja tapahtumista löytyvät Aijjoos-toiminnan tapahtumakalenterista, johon pääset painamalla tästä.

Jätä kommentti