Aijjoos-toiminnan perinteiset ryhmät ovat toistaiseksi tauolla. Toukokuusta lähtien järjestämme ulkoilutapahtumia. Niistä tiedotamme lähempänä tapahtumakalenterissa. Tapahtumakalenteriin pääset painamalla tästä.

Aijjoos-toiminnalla on tarjolla myös monenlaisia etätoiminnan muotoja:

  • Aijjoos-toiminta lähettää säännöllisesti kirjeen, jossa on ajankohtaisia aiheita, jumppaa ja aivojumppatehtäviä. Jos haluat tällaisen kirjeen, ilmoita siitä meille p. 050 583 7450
  • Aijjoos-toiminnan työntekijät soittavat silloin tällöin kaikille puheluja toivoneille. Puhelun aikana jutellaan kuulumisista ja ajankohtaisista aiheista. Soittoja toivovien joukkoon voi ilmoittautua p. 044 583 7540.
  • Aijjoos-toiminta lähettää säännöllisesti viikoittain tietovisakysymyksiä tekstiviestillä tai sähköpostitse. Mikäli haluat saada tietovisakysymyksiä, ilmoita siitä meille p. 040 723 8161.
  • Teams-sovelluksen kautta toteutettavista etäryhmistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissamme, Facebookissa ja paikallislehdissä. Etäryhmätapaamisissa vaihdetaan kuulumisia, keskustellaan ja toisinaan myös jumpataan. Monesti kutsumme vieraaksi jonkun asiantuntijan. Etäryhmään voit osallistua tapahtumakalenterissa olevan linkin kautta tai ilmoittautumalla etäryhmään lähettämällä sähköpostia aijjoos@aijjoos.fi , jolloin saat omaan sähköpostiisi osallistumislinkin. Voit myös kysyä lisää puhelimitse 040 723 8161.

Jätä kommentti