Aijjoos-toiminta ja alueen evankelisluterilaiset seurakunnat järjestävät mahdollisuuden tutustua lähialueiden kirkkoihin kesäkuussa.

Moni on käynyt oman kotipaikkakuntansa kirkossa, mutta naapurikylän kirkko voi olla jo vieraampi. Kirkoissa on klo 10 esittely, jossa kerrotaan kirkon tarina. Koska Kauhavalla on tuolloin kädentaitojen viikko, tarkoitus on myös tarkastella, mitä kaikkia kädentaitoja kirkoissamme näkyy. Upeita tekstiilejä, maalauksia, veistoksia ja arkkitehtuuria. Jos sää sallii, voimme katsella myös ulkona olevia muistomerkkejä. Tilaisuuksissa on tarjolla kirkkokahvit.

Jokaisella paikkakunnalla tilaisuus on erilainen, joten kannattaa kiertää vaikka kaikki kuusi kirkkoa. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuuksiin ei järjestetä yhteiskuljetusta. Kannustamme järjestelemään kimppakyytejä ystävien kesken kesäisille retkille lähialueen kirkkoihin. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, noin puolentoista tunnin mittaisia ja maksuttomia.

 • 8.6. klo 10 Evijärven kirkko, Kirkkotie 77, Evijärvi
 • 13.6. klo 10 Alahärmän kirkko, Härmäntie 29, Härmä
 • 14.6. klo 10 Kauhavan kirkko, Kirkkotie 5, Kauhava
 • 15.6. klo 10 Kortesjärven kirkko, Jääkärintie 65, Kortesjärvi
 • 16.6. klo 10 Ylihärmän kirkko, Päämajantie 27, Ylihärmä
 • 20.6. klo 10 Lappajärven kirkko, Fellmannintie 12, Lappajärvi

Lisätietoja: Marja-Liisa Nevala, Aijjoos-toiminta p. 044 583 7540

Yksi kommentti

 1. Risto Mäki 1.6.2022 at 18:21 - Vastaa

  Hei
  Tutustuminen 8.6. klo 10 Evijärven kirkkoon. Oli muistaakseni puhetta, että Aijoos maksaa kahvit ja muut nasseet. Miten toimitaan? Ostaako suntio tarvikkeet ja lähettää teille laskun vai pyytääkö kauppaa (meijeri) lähettämään laskun teille ja jos niin mihin osoitteeseen.

  Yst. terv. Risto Mäki
  Evijärven seurakunta

Jätä kommentti