Aijjoos-toiminnan alueella on maalis- ja huhtikuussa tarjolla neljä mielenkiintoista luentoa. Aiheina ovat: miten lisätä vireitä vuosia ja parantaa toimintakykyä, tietoa sydämen rytmihäiriöistä, kirjailija Eeva Joenpelto sekä Suomen presidenttien huumorintaju ja huumorinkäyttö.

Luennot lähetetään Jyväskylän ikääntyvien yliopistosta. Aijjoos-toiminta järjestää yhdessä Järvilakeuden kansalaisopiston kanssa mahdollisuuden tulla kuuntelemaan luentoja alueemme eri paikkakunnilla ihan paikan päälle. Lisäksi tarjolla on pullakahvit.

Luennoille osallistuminen on maksutonta, mutta niille pitää ilmoittautua etukäteen Järvilakeuden kansalaisopistolle p. 050 4711 555 tai 050 4700 583 tai www.jarvilakeus.fi

Luennot järjestetään seuraavasti:

  • Miten lisätä vireitä vuosia ja parantaa toimintakykyä? ke 2.3. klo 14-16. Luennoitsijana professori emeritus Jaakko Valvanne Tampereen yliopistosta. Luentoa voi tulla kuuntelemaan Kortesjärvelle (Kortesjärven Nuorisoseura, Kukkolantie 29) ja Lappajärvelle (virastotalo, Kärnäntie 11).
  • Rytmit rypyssä – tietoa sydämen rytmihäiriöistä ke 16.3. klo 14-16. Luennoitsijana kardiologian ylilääkäri Kai Nyman Sydänsairaala Novasta. Luentoa voi tulla kuuntelemaan Alahärmään (Nuorisoseura Onnela, Onnelanranta 2) ja Evijärvelle (kunnantalo, Viskarinaukio 3).
  • Eeva Joenpelto ke 6.4. klo 14-16. Luennoitsijana toimittaja Suvi Ahola Helsingin Sanomista. Luentoa voi tulla kuuntelemaan Kauhavalle (Y-Kino, Kauppatie 109 K).
  • Suomen presidenttien huumorintaju ja huumorin käyttö ke 20.4. klo 14-16. Luennoitsijana professori emeritus Timo Soikkanen Turun yliopistosta. Luentoa voi tulla kuuntelemaan Kauhavalle (Y-Kino, Kauppatie 109 K) ja Ylihärmään (Kotimäen kerhohuone, Vanha Vaasantie 10).

Tervetuloa mukaan!

Jätä kommentti